WORKSHOP: MAAK HYPNOSE JE MEER EIGEN

Na het volgen van deze workshop:
– Snap jij precies hoe hypnose nu precies werkt
– Weet jij hoe je hypnose kunt toepassen in allerlei situaties
– Ben je kundig om je eigen scripts te schrijven/aan te passen

WAT HOUDT DE WORKSHOP IN?
HypnoBirthing is inmiddels een groot begrip in Nederland waarbij gebruik wordt gemaakt van standaard hypnosescripts. Maar wat als een script je niet helemaal ligt? Kun je deze dan zomaar aanpassen? Kun je zomaar stukken weglaten? Wat kun je doen om het meer eigen te maken?

Onder leiding van Aline Kiers van MOM & CO en Jolanda van den Bosch van De GeboortePartner, wordt je meegenomen in de wereld van hypnose en vind je de antwoorden op bovenstaande vragen. Je leert op een leuke interactieve manier wat de mogelijkheden zijn.

Daarnaast leer je vandaag ook hoe je je eigen scripts kunt opnemen, waar je muziek vandaan kan halen en hoe je dit kunt delen met je cursisten. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat je de cursus meer eigen kan maken!

VOOR WIE:
Deze workshop is voor iedereen die al eens gewerkt heeft met hypnose en op zoek is naar een manier om het meer eigen te maken en hier meer zelfvertrouwen in te krijgen.

LOCATIE:
Deze cursus wordt gegeven in de Praktijkruimte MOM&Co, Kraijenhoffstraat 139B in Amsterdam

PRIJS:
Je investering voor deze dag is €65,- (incl btw) voor leden, €95,- voor niet leden.
Dit is inclusief eten/drinken gedurende de gehele workshop.
BCE Accreditatie: 6 punten

WIL JE JE AANMELDEN? STUUR DAN EEN EMAIL NAAR INFO@CHILDBIRTHEDUCATORS.NL!

Tickets zijn tussen overdraagbaar!(bij overdracht lid naar niet-lid wordt er
€ 30,- extra in rekening gebracht). Dus mocht je on call staan, kun je je ticket aan iemand anders overdragen. Dit kun je per email aan BCE doorgeven. Hiervoor zijn € 10,- administratiekosten. De financiële afhandeling van het ticket zelf doe je onderling met je vervanger.